Verzekering Hond Hema

Share it:

Verzekering Hond Hema. Bij dierenverzekering weet je zeker dat je hond goed verzekerd is. Deze verzekering vergoedt medisch noodzakelijke kosten voor de behandeling van je huisdier na ongeval of.

Dierverzekeringvergelijking Vergelijk huisdierenverzekeringen
Dierverzekeringvergelijking Vergelijk huisdierenverzekeringen from www.dierverzekeringvergelijking.nl

De dekking is gelijk aan de dekking in. Als u een hondenverzekering hema afsluit, heeft u zoals eerder vermeld ook de keuze uit aanvullende dekkingen. Wij bieden complete basisverzekeringen tegen een scherp tarief.

Wij Bieden Complete Basisverzekeringen Tegen Een Scherp Tarief.


Als er iets met je favoriete viervoeter gebeurt, is een hondenverzekering van hema wel zo’n prettige gedachte. Dankzij de uitgebreide basisdekking hondenverzekering van hema, weet je dat je in geval van nood op ons kunt bouwen. Een hond is je trouwste vriend.

Jouw Kat Kun Je Al Voor Minder Dan € 9,50 Per Maand Verzekeren, Een Hond Is Vanaf € 12,50 Per Maand Verzekerd.


Deze basisdekking verzekert medische kosten tot 3.000 euro per jaar. Hema werkt niet met een vast eigen risicobedrag, maar met een percentage per behandeling. Vanaf € 11,00 per maand voor uw kat en vanaf € 15,05 per maand voor uw hond.

De Hema Hondenverzekering Kost Niet Veel Meer Dan Dat.


Uw huisdier is goed en betaalbaar verzekerd voor medische zorg bij de hema. Bij hema kunt u een goede hondenverzekering afsluiten. Vergoeding chemotherapie en radiotherapie (vanaf 5,68 euro per maand) tandarts verzekering voor uw hond (vanaf 5,23 euro per maand) reis verzekering.

Daaronder Valt Alleen Je Gechipte Hond Of Kat Die Je Houdt Als Gezelschapsdier.


Deze verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering. De hema hondenverzekering in het kort. Het percentage is vastgesteld op 15 procent van de verzekerde medische kosten.

De Eerste Dertig Dagen Na Het Afsluiten Van De Verzekering, Is Jouw Hond Of Kat Nog Niet Verzekerd.


Je kan het basispakket zo aanvullen met zorg die je nodig denkt te hebben. Bij dierenverzekering weet je zeker dat je hond goed verzekerd is. Bij hema kun je een kat verzekeren voor minder dan een tientje per maand.


Share it:

hema

hond

verzekering

Post A Comment:

0 comments: